martes, 31 de marzo de 2009

Recomanacions per a augmentar el colesterol: La Granja

Google

Situada al carrer Banys Nous 4, puc afirmar que aquesta és actualment la meva granja preferida a Barcelona.

Suposo que a molts no us descobriré res, sobretot a aquells que compreu el Time Out. Aquesta revista va seleccionar La Granja com el millor lloc per a pendre un capuccino a Barcelona.

El Xavi, que regenta el local, va agafar les regnes del local, una antiga tocineria i va decidir canviar-ho. Conservant lafaçana modernista i certs elements de la tocineria, en Xavi va recuperar l'ambient d'una granja tradicional com el que abans es podia respirar a les del carrer Petritxol.

La Granja és, superat l'estret pas entre l'antiga barra de la tocineria i les taules, un local fons on el personal s'encarrega de fer-te sentir com a casa. No és extrany veure als cambrers xerrant amb clients i rient amb ells. Quan aneu a pagar, a més de la típica guerra de sexes de la propina, si us gireu veureu que mira el Xavi per a fer volar la ment. Just al costat de la porta del lavabo, un tapis de postals de clients, fotos familiars, etc. La meva preferida és la que apareix el Xavi amb el seu fill, tots dos amb la cara plena d'espuma d'afeitar i somrient al mirall. Molt natural. En definitiva, la naturalitat és el que impera.

I les recomanacions per a augmentar el colesterol? Doncs us diré que al temps que xerreu amb els amics o llegiu la premsa (normalment tenen La Vanguardia, El Pais i El Periodico), podeu degustar un fabulós capuccino. El vienés també està molt bo quan la nata es de pasteleria. Per a qui no els hi agradi el cafè, poden agafar el suís, el mini-suís, el te a la menta, el te mil-i-una-nits...

Ah! I també tenen croissant de xocol·lata (hi ha una dona blocaire que pot aportar llum sobre aquest aspecte)! Per desgràcia, a ca La Granja, el que li falta per millorar és aquest aspecte. Però bé, sempre pots portar el croissant del Forn Bertran de Badalona.

Destacar que degut al temps de crisis, la direcció de La Granja ha decidit no aplicar augment de preus als seus productes aquest 2009 (fins a nou avís...of course).

Ah! I el lavabo està just davant de la caixa. A veure si deixeu d'enfilar-vos per l'escala que hi ha al fons del local!


No hay comentarios:

Publicar un comentario