lunes, 15 de junio de 2009

Recomanacions per a augmentar el colesterol: Kynoto Sushi Bar


Som conscients de que arriba la temporada de platja i que potser seria bo una recomanació que no augmentés gaire el "mitxelí" de la felicitat.
La recomanació d'avui és el Kynoto Sushi Bar. A la ciutat n'hi han dos, un al carrer Correu Vell 8 i l'altre al carrer Paris 183, al costat del Opium. Jo parlaré del de Correu Vell, a Ciutat Vella, que crea un ambient íntim.
En el Kynoto podreu disfrutar de menjar japonés (sushi, maki, sashimi, gnozas, amanides d'algues, etc.). El peix és de qualitat i el servei molt bo. ET fan sentir com a casa i si tens dubtes de què és això de la carta, t'ho expliquen al detall. A més estan preocupats per la difusió culinària japonesa, com demostra que abans de donar coberts a la gent que no sap fer servir els bastonets, els animen a fer servir bastonets amb molla per a principiants.
Si voleu degustar diferents especialitats de sushi, el Kynoto ofereix taules que combinen diferents peces.
Una bona opció si aneu en parella és agafar una ensala d'algues (per persona) i compartir una taula de sushi (a mi m'agrada la Kynoto Moriawase).
I finalment arribem als postres!
Si esteu tips de menjar sa i necessiteu una ingestió de calories, els niguiris de xocol·lata i les trufes de te són dos postres boníssims! El contrast del te amb la xocol·lata negra de les trufes és exquissit i et fa ganes d'engolir una dotzena. Els niguiris són sol per als amants de la xocol·lata, aquelles persones que no els hi importa menjar un postre que combina xocol·lata amb més xocol·lata.
Si voleu descobrir el Kynoto, el millor és que truqueu per a reservar i que estigueu disposats a un cost mig de 30€ per persona.

3 comentarios:

  1. fui dos veces a comer sushi y las dos veces fue en barcelona, una en la calle corsega? y otro que hay por alli. Las dos veces no me gustó.

    asi que, ni vuelvo a Barcelona, ni vuelvo a comer sushi.

    lastima de ese cafe.

    un abrazo.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Robertinhos!!! Des que el colesterol ha aparegut a la vida del xicotet que em treu de passeig que la vida té un color és apagat... Això que recomanes S'HA DE PROVAR JA!!!

    ResponderEliminar