miércoles, 20 de octubre de 2010

De dieta: Restaurant Arc Iris


Al carrer Roger de Flor 216, cantonada amb Diagonal, trobareu una antiga vaqueria que porta 26 donant servei com a restaurant vegetarià.

De dilluns a divendres podeu degustar 3 plats+postre per 9 euros. Els dissabtes, per 9,50€.

El restaurant és petit però acollidor, amb una decoració en blanc que transmet serenor i tranquil·litat. No acostuma a ser molt sorollós i, disposa d'un segon piset des d'on pots gaudir de certa intimitat.

Els gestors del restaurant són dos homes de tracte agradable que et tracten no com un client, més aviat com un convidat a dinar a casa seva. Aquest tracte contribueix a l'ambient tranquil del restaurant i et convida a tornar-hi.

Destacar una singularitat del restaurant. Si vens sol o acompanyat i les taules estan ocupades, heu de saber que sereu convidats a compartir taula amb gent que tingui seients lliures a la seva. Altra opció és esperar un ratet a que la ràpida rotació de clients en deixi una debuida. No ho he provat mai, però sí que ho he vist fer i he de confessar que no hi ha gaire voluntat integradora, és a dir, comparteixes taula però no conversa ni fas cap coneixença.

Respecte al menjar, les racions són justes però adequades. M'encanta el cuscus de blat i també recomano les seves cremes.

Això sí, no és un restaurant per anar-hi cada dia, ja que el menú és una miqueta repetitiu cada setmana, amb poca variació de plats d'un dia per l'altre. A més, oblideu-vos de fer sobretaula, ja que quan hi ha cua de clients esperant alguns dels cambrers té molta pressa per recollir-te els coberts.

En definitiva, ningú és perfecte, però és un bon lloc per anar a dinar sà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario