lunes, 15 de noviembre de 2010

Recomanacions per augmentar el colesterol: Cafeteria Clares


Situada al carrer Bruc 162, davant la casa de les Punxes, hi ha una cafeteria d'estil francés molt acollidora.

Amb una decoració de fusta en tons clars i blancs, el mostrador ens rep amb pots amb muffins, croissants, mini madalenes i altres dolços no recomanats pels dietistes.

Malgrat això, també s'hi poden demanar deliciosos mini entrepans, vins de qualitat mitjaneta, champagne, cafés i altres productes menys calòrics.

Si hi aneu al migdia podeu trobar menú per 9,25€. Val a dir que la cambrera que em va tocar va ser una mica desagradable, però ha estat la primera vegada que el servei no ha estat atent i educat (un mal dia el té tothom). Això sí, si aneu a dinar, recomano que agafeu taula al local que tenen a Bruc 164. Més ample i còmode per a dinar.

Aquest cop no us puc donar opinió sobre el xocol·lata o les pastes (la dieta m'ho impedeix), però dir que l'entrepà de pernil amb pa de xapata estava deliciós. El cafè no és el millor de la ciutat, però ara que el prenc sense sucre, dir que és correcte.

En definitiva, una cafeteria ideal per anar-hi en parella o petit comité, disfrutar d'un ambient tranquil i càlid, un servei atent (excepte si hi vas a dinar), riure en converses tranquiles i sentir com les mini madalenes i els muffins de xocol·lata et criden des dels pots: Alliberam, si us plau, alliberam!!!!


1 comentario: